Villa Grande épület - Rendezvény - esküvő - fitness - tenisz

 

Villa Grande Rendezvény Centrum

Egy kastély valósághű, pompás rendezvény terme, mely az épület középső szintjén található. A legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel berendezett teremben helyet foglaló vendégeinket, a legmodernebb, legjobban felszerelt konyha szolgálja ki. Ha úgy kívánják meghitt kettesben, impozáns körasztaloknál, tágas konferencia asztaloknál szolgáljuk fel ételeinket és italainkat.

belso rendezveny 2

A Grillterasz tavasztól őszig hatalmas mérete mellett is hangulatos, barátságos találkozóhelye azoknak, akik a nyár melegében árnyas helyen, hűs szellő mellett, zöld környezetben szeretnék rendezvényüekt lebonyolítani. Az itt megrendezett esküvők alkalmával, lehetőség van a polgári szertartást a teraszon megtartani. A teraszon a gyermekeket elkülönített, biztonságos játszótér is várja.

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy "á la carte" étteremet jelenleg nem működtetünk, kizárólag rendezvényekre nyitunk ki, előzetes megrendelés esetén!

Bővebben...

 

Villa Grande Fitness Centrum

Az igényesek sportcentruma 

Villa Grande Fiteness Centrum - Rendezvény - Esküvő - Tenisz

Szolgáltatásaink:

Bővebben... 

 

Villa Grande Szaunapark

Gödöllő legszebb, új és modern szaunaparkja várja vendégeit. Gőzkabinunk, finn szaunánk és 2 legújabb technológiával feszerelt infa (carbon) szaunánk hangulatos pihenőhellyel szolgálja akár baráti társaságok kényelmét. Szervezetünk állapotán már a havi egyszeri szaunázás is sokat segíthet, s ha mellette figyelünk életmódunkra, egészséges táplálkozásunkra. Az emberi test felmelegítése jótékony hatással van a szervezetre, melynek során a vérellátást serkenti, majd az anyagcsere és a kiválasztási folyamatok gyorsulása következtében fokozódik a szervezet salakmentesítése az izzadással. A rendszeres szauna látogatás kedvezően hat a szív és a keringési rendszer funkcióira, valamint kitűnően tornáztatja az ereket.

villa grande szaunapark finnszauna gozkabin infraszauna

BŐVEBBEN...

 

Villa Grande Tenisz centrum

A tenisz szerelmeseit hat, jól előkészített, kedvező tájolású, salakos teniszpálya várja a sportolni vágyókat, a pályák tövében hangulatos Tenisz - bár nyújt lehetőséget a játszmák közti pihenésre.. Októbertől áprilisig 4 pályát egy hatalmas, fűtött sátor fed be, hogy a játék télen se álljon meg. A nyári időszakban a kivételes természetes környezet teszi még hangulatosabbá a játékot. Teniszoktatók is a vendégek rendelkezésére állnak

villa grande tenisz 2

Bővebben...

 

H-2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Fitness Centrum

Tel.: +36 30 284 6857

Facebook: www.facebook.com/fittgodollo

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tenisz Centrum

Tel.: +36 30 284 6857

Facebook: www.facebook.com/fittgodollo

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rendezvény Centrum

Szoljár Csaba

Tel.: 06 20 322 0372

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy "á la carte" étteremet jelenleg nem működtetünk, kizárólag rendezvényekre nyitunk ki, előzetes megrendelés esetén!

Facebook: www.facebook.com/rendezvenygodollovilla grande

Az igényesek sportcentruma
nyitva: h-p 6-22, sz,v: 9-20

villa grande fitness

Szolgáltatásaink:

 

villa grande mozgás stúdió

Érdekődés – Bejelentkezés (SMS-ben is): 70/947-68-25

A tenisz szerelmeseit hat, jól előkészített, kedvező tájolású, salakos teniszpálya várja! A pályák tövében hangulatos bár nyújt lehetőséget a játszmák közti pihenésre. Októbertől áprilisig 4 pályát egy hatalmas, fűtött sátor fed be, hogy a játék télen se álljon meg. A nyári időszakban a kivételes természetes környezet teszi még hangulatosabbá a játékot. Teniszoktatók is a vendégek rendelkezésére állnak.

Szeretnénk a régi hagyományokkal rendelkező gödöllői teniszéletet minőségi szolgáltatásokkal és egy kialakítandó klub jelleggel tovább színesíteni, terveink közt szerepel a múltban nagy sikereket aratott Davis-kupa mérőzéseket városunkba visszahozni, nagyobb szerepet szeretnénk vállalni az amatőr tenisz népszerűsítésében, továbbra is vállalva férfi, női és páros tornák lebonyolítását.

A jövőben is vállaljuk nyári tenisz táborok lebonyolítását.

A 2013. június 29-én megrendezett amatőr páros teniszverseny eredményei:

Férfi 100+ Páros verseny:
I. hely: Hegyi József - Jenei Gábor

II. hely: Egry J. - Juhász P.
III. hely: Tóth Bálint - Babos Levente

Női páros kategória :
I. hely:  Olejár Erzsébet - Galambné Marika
II. hely: Szőke Éva - Hrabovszki Jana
III. hely: Dunai Andrea - Tamás Andrea

Férfi páros kategória:
I. hely: Hugo -Thang

II. hely: Körmöczi Csaba - Hamsik Gábor
III. hely: Csernus Zsolt - Hajdú Krisztián

amatőr páros teniszverseny - 2013 június 29.

 

  

villa grande tenisz 

Pályahasználati rend

  1. A teniszpályákat mindenki saját felelősségére használhatja, balesetekért az üzemeltető felelősséget nem vállal.
  2. Egy bérelt óra 55 perc játékidőből és 5 perc pályalehúzásból áll, amely minden bérlő számára kötelező.
  3. A játékhoz lehetőleg a teniszhez illő sportruházat, de mindenképpen salakra alkalmas teniszcipő használata szükséges.
  4. Játék előtt kérjük mindig regisztráljon a tenisz recepción és ezzel egyidőben, öltözőhasználat esetén a szekrénykulcsokat a játék idejére adja le. A használat után a kulcsot kérjük a szekrényzárban hagyni.
  5. A szezonbérletek csak tárgyévben az előre meghatározott időpontban érvényesek. A foglalások 24 órával a játék megkezdése előtt lemondhatóak. Ez esetben, valamint rossz idő esetén, előre egyeztetett időpontban az órák térítésmentesen pótolhatóak.
  6. Az üzemeltető kizárólag versenyrendezés miatt, kérheti a foglalások átütemezését.
  7. A nyári szezon április 1-től október 15-ig, összesen 29 hétig tart. A bérletek egyben vagy két részletben, áprilisban és júliusban előre fizetendőek.
  8. Játékon kívüli személyek csak 5 perccel saját játékuk megkezdése előtt, illetve kizárólag a játékosok engedélyével tartózkodhatnak kerítésen belül a pályák mellett.
  9. Nyitva minden nap 6-22 óráig. Szünnapot kizárólag rossz időjárás esetében tartunk.
  10. Minden nemű károkozásért a Bérlő köteles felelősséget vállalni.

 

Mindenkinek eredményes játékot és jó szórakozást kíván
A Villa Grande teniszcentrum

 

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy éttermet nem működtetünk, kizárólag rendezvényekre nyitunk ki, előzetes megrendelés esetén!

Elérhetőség: 06 20 322 0372

A Villa Grande Rendezvénycentrum ideális helyszínként szolgál esküvői szertartások és vacsorák, állófogadások, konferenciák, tréningek, vacsorák megrendezésére. Termeink számos megoldást tesznek lehetővé, így ügyfeleink igényeinek megfelelő, egyedi rendezvényeket tudunk megvalósítani. Szerződött catering partnerünk kiváló minőségű, ízletes ételekkel, professzionális kiszolgálással biztosítja Önöknek a rendezvényének tökéletességét.
A Rendezvénycentrumunk hivatalos házasságkötő helyszín, így lehetőség van a polgári szertartás helyben történő lebonyolítására egybekötve azt esküvői állófogadással, illetve ünnepi vacsorával. A bejelentkezést a Gödöllő Anyakönyvi Hivatalában kell megtenni.

villa grande rendezveny eskuvo 1

Nagy szeretettel látjuk a téli és a pénteki esküvőket egyaránt. Budapesttől mindössze 20 percre autóval, az Erzsébet-park szomszédságában nyugodt környezetben, várjuk vendégeinket.

Az épület 2006. januárjában készült el, hangulata a kastélyok világát és korát idézi. A ház a 30-as számú Budapest-Miskolc főközlekedési úttól, illetve a HÉV megállótól kb. 300 m-re, a városközponttól, valamint a Grassalkovich Kastélytól kb. 500 m-re, az M3-as autópályától 2 km-re található. Gödöllőn a közúti közlekedésen kívül helyi illetve távolsági autóbusz közlekedés, valamint BKV HÉV és vasúti közlekedés is megfelelően kiépített.

villa grande rendezveny eskuvo 2

Terembérlet

Esküvői vacsorájuk helyszínét a 75 fős bálteremben körasztalos elrendezéssel igényesen be tudjuk rendezni, melyhez hozzányithatjuk 20 fős különtermünket is. Ez esetben 95 vendéget fogadhatnak nálunk.
Jó idő esetén rendelkezésre áll Grillteraszunk teljes terjedelmében befedhető napernyővel, mely szitáló eső ellen véd ugyan, felhőszakadás ellen nem. Igény szerint megrendezhetjük itt a polgári szertartást, vagy meg tudunk teríteni akár 150 főre is. A szabadtéri vigalomra a helyi szabályozás szerint 22 óra után nincs lehetőség, ilyenkor a bálteremben folytatódhat mulatozás.

A rendezvényterem megtekintése telefonos egyeztetés alapján történik!

belso epulet 1

Szállásfoglalás
Közelben található partnerünknél segítünk kedvezményes szállásfoglalásban igény szerint, melyhez az esküvő ideje alatt privát ingajáratot tudunk biztosítani.

A további tájékoztatásért kérje árajánlatunkat!


villa grande rendezveny 5

Elérhetőség: 06 20 322 0372

Ön itt van: Home Tenisz Villa Grande