Esküvői ajánlatunk

Kedves Pár,

Villánk klasszikus és exkluzív helyszín, tökéletes az Önök romantikus, elegáns és felejthetetlen esküvőjének lebonyolítására.

A Villa GrandeGödöllői Polgármesteri Hivatal hivatalos házasságkötő helyszíne is egyben, így lehetőségük van a Gödöllői Polgármesteri Hivatal Anyakönyvvezetőjének közreműködésével 
a Polgári Esküvői Szertartás
lebonyolítására, akár 150 fő részvételével.

A bejelentkezést a Gödöllő Anyakönyvi Hivatalában kell megtenni.
http://www.godollo.hu/ugyintezes/ugyleirasok_db/?catalog3_id=91

Amennyiben állófogadással szeretnék emlékezetessé tenni a nagy napot mi biztosítjuk az elegáns feltételeket a tökéletes eseményhez.

Esküvői vacsorájuk helyszínét a 75 fős bálteremben körasztalos és táblaasztalos elrendezéssel egyaránt igényesen be tudjuk rendezni, melyhez hozzányithatjuk 20 fős különtermünket is. Ültetett elrendezéssel maximum 95 vendéget fogadhatnak nálunk.

 

 

Egyéb információk és szolgáltatások

Ajánlattal kapcsolatos információk:

  • A Villa Grande akadálymentesített.
  • Ajánlatunk természetesen csak egy kiindulási alapot ad rendezvényükkel kapcsolatban, személyes egyeztetés során egyéni igényeiket figyelembe vesszük, és lehetőségeinkhez mérten teljesítjük.
  • A fenti tájékoztatás nem teljes körű.
  • A fenti áraink tartalmazzák, a felszolgálás és a rendezvényhez szükséges eszközök díját.
  • Áraink az Áfát nem tartalmazzák.

Esküvői torta és egyéb ételek/italok behozása
A röviditalok, torták és sütemények behozatalára a Villa Grande lehetőséget ad. A tortát és a süteményeket 12 órától a Villában tudjuk átvenni. A röviditalokat legkésőbb előző nap lenne szükséges behozniuk szállító levéllel.

Kisegítő személyek
A pároknak el kell döntenie, hogy a kisegítő személyeket (fotós, videós, ceremónia mester stb.) hogyan szeretnének vendégül látni. Abban az esetben, ha a kisegítő személyzet a svédasztalról és az italpultról fogyaszt, akkor annyival növekszik a végleges létszám. Megoldható az is, hogy külön, egy tál ételt készítünk számukra.

Parkolás
A Villa Grande előtt ingyenes parkolóhely van, valamint korlátozott számban a Villa udvarán is tudnak parkolni.

Technika:
A pár a vacsora alatt is használhatja a technikát, ha zenészek vagy DJ-k nem játszanak. Amennyiben zenekar vagy DJ játszik a rendezvényen, akkor ők a technikát maguknak kell, hogy biztosítsák az este folyamán.

Amennyiben a Villa Grande Rendezvény Centrumot szeretnék igénybe venni, de a kapcsolódó szolgáltatásokra nem tartanak igényt, úgy erre is van mód.

 

Ön itt van: Home Rendezvény Esküvői ajánlatunk