Céges ajánlatunk

A Villa Grande ideális helyszínt biztosít ünnepi vacsora, céges rendezvény megtartására. Az megrendelő részére a Villa épületét ajánljuk a rendezvényhez. A bálteremben kényelmesen 80 főt tudunk étkezéshez leültetni. Ilyenkor a terasz is vendégek rendelkezésre állnak.
Jó idő esetén rendelkezésre áll Grillteraszunk, ahol igény szerint meg tudunk teríteni akár 150 főre is. A szabadtéri vigalomra a helyi szabályozás szerint 22 óra után nincs lehetőség, ilyenkor a bálteremben folytatódhat az este.
A különtermet is be tudjuk rendezni asztalokkal (+20), amennyiben nincs erre szükség, itt is tudjuk biztosítani a pihenéshez és az eszközök tárolásához a helyszínt.

 

 


Egyéb információk és szolgáltatások

Ajánlattal kapcsolatos információk:

  • A Villa Grande akadálymentesített.
  • Ajánlatunk természetesen csak egy kiindulási alapot ad rendezvényükkel kapcsolatban, személyes egyeztetés során egyéni igényeiket figyelembe vesszük, és lehetőségeinkhez mérten teljesítjük.
  • A fenti tájékoztatás nem teljes körű.
  • A fenti áraink tartalmazzák, a felszolgálás és a rendezvényhez szükséges eszközök díját.
  • Áraink az Áfát nem tartalmazzák.

Torta és egyéb ételek/italok behozása
A röviditalok, torták és sütemények behozatalára a Villa Grande lehetőséget ad. A tortát és a süteményeket 12 órától a Villában tudjuk átvenni. A röviditalokat legkésőbb előző nap lenne szükséges behozniuk szállító levéllel.

Kisegítő személyek
A megrendelőnek el kell döntenie, hogy a kisegítő személyeket (fotós, videós, stb.) hogyan szeretnének vendégül látni. Abban az esetben, ha a kisegítő személyzet a svédasztalról és az italpultról fogyaszt, akkor annyival növekszik a végleges létszám. Megoldható az is, hogy külön, egy tál ételt készítünk számukra.

Parkolás
A Villa Grande előtt ingyenes parkolóhely van, valamint korlátozott számban a Villa udvarán is tudnak parkolni.

Technika:
A megrendelő az étkezés alatt is használhatja a technikát, ha zenészek vagy DJ-k nem játszanak. Amennyiben zenekar vagy DJ játszik a rendezvényen, akkor ők a technikát maguknak kell, hogy biztosítsák az este folyamán.

Amennyiben a Villa Grande Rendezvény Centrumot szeretnék igénybe venni, de a kapcsolódó szolgáltatásokra nem tartanak igényt, úgy erre is van mód,.

A Villa Grande kibérelhető céges oktatások és rendezvények céljára is. Ilyen esetekben minden alkalommal tárgyalás alapján képezzük árainkat egyedi igényeknek megfelelően.

Ön itt van: Home Rendezvény Céges ajánlatunk