Villa Grande Prémium Rendezvény Centrum

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy éttermet nem működtetünk, kizárólag rendezvényekre nyitunk ki, előzetes megrendelés esetén!

Elérhetőség: 06 20 322 0372

A Villa Grande Rendezvénycentrum ideális helyszínként szolgál esküvői szertartások és vacsorák, állófogadások, konferenciák, tréningek, vacsorák megrendezésére. Termeink számos megoldást tesznek lehetővé, így ügyfeleink igényeinek megfelelő, egyedi rendezvényeket tudunk megvalósítani. Szerződött catering partnerünk kiváló minőségű, ízletes ételekkel, professzionális kiszolgálással biztosítja Önöknek a rendezvényének tökéletességét.
A Rendezvénycentrumunk hivatalos házasságkötő helyszín, így lehetőség van a polgári szertartás helyben történő lebonyolítására egybekötve azt esküvői állófogadással, illetve ünnepi vacsorával. A bejelentkezést a Gödöllő Anyakönyvi Hivatalában kell megtenni.

villa grande rendezveny eskuvo 1

Nagy szeretettel látjuk a téli és a pénteki esküvőket egyaránt. Budapesttől mindössze 20 percre autóval, az Erzsébet-park szomszédságában nyugodt környezetben, várjuk vendégeinket.

Az épület 2006. januárjában készült el, hangulata a kastélyok világát és korát idézi. A ház a 30-as számú Budapest-Miskolc főközlekedési úttól, illetve a HÉV megállótól kb. 300 m-re, a városközponttól, valamint a Grassalkovich Kastélytól kb. 500 m-re, az M3-as autópályától 2 km-re található. Gödöllőn a közúti közlekedésen kívül helyi illetve távolsági autóbusz közlekedés, valamint BKV HÉV és vasúti közlekedés is megfelelően kiépített.

villa grande rendezveny eskuvo 2

Terembérlet

Esküvői vacsorájuk helyszínét a 75 fős bálteremben körasztalos elrendezéssel igényesen be tudjuk rendezni, melyhez hozzányithatjuk 20 fős különtermünket is. Ez esetben 95 vendéget fogadhatnak nálunk.
Jó idő esetén rendelkezésre áll Grillteraszunk teljes terjedelmében befedhető napernyővel, mely szitáló eső ellen véd ugyan, felhőszakadás ellen nem. Igény szerint megrendezhetjük itt a polgári szertartást, vagy meg tudunk teríteni akár 150 főre is. A szabadtéri vigalomra a helyi szabályozás szerint 22 óra után nincs lehetőség, ilyenkor a bálteremben folytatódhat mulatozás.

A rendezvényterem megtekintése telefonos egyeztetés alapján történik!

belso epulet 1

Szállásfoglalás
Közelben található partnerünknél segítünk kedvezményes szállásfoglalásban igény szerint, melyhez az esküvő ideje alatt privát ingajáratot tudunk biztosítani.

A további tájékoztatásért kérje árajánlatunkat!


villa grande rendezveny 5

Elérhetőség: 06 20 322 0372

Ön itt van: Home Rendezvény