Hochrajter Rita

Személyi edző, teremvezető


A Villa Grande sportközpontban teremedzőként és személyi edzőként dolgozom. Egész életem a sportolásról szólt, gyermekként tanultam a mozgást, fiatalként kiteljesedtem benne és most tanítom. 16 évig kézilabdáztam, eljutottam a vállogatottságig is és 85-szörös felnőtt vállogatottként fejeztem be a pályafutásomat.

Teremedzőként próbálok segítséget nyújtani bárkinek, aki kérdéssel fordul hozzám. Figyelek a gépek helyes használatára, karbantartásukra és a terem tisztaságára is.

Személyi edzőként lehetőség nyílik nálam önálló munkavégzésre, amit az általam megírt, személyreszabott edzésterv alapján tudja a kliens végezni a testmozgást. Másrészt segítséget tudok úgyis nyújtani, ha folyamatos felügyeletem mellett történik az edzés.


A testmozgás az egyik legfontosabb dolog, amit bele kell építeni az életünkbe. Egyaránt testi és lelki gyógyír mindenre csak meg kell találni a számunkra legkedvezőbb mozgásformát. Ebben is megpróbálunk mindenkinek a segítségére lenni. Legyél kitartó, elszánt  és szeretsd Önmagad!

Ön itt van: Home Fitness Személyi edzőink Hochrajter Rita