Fittness terem

Exkluzív fitness termünkben kellemes hangulatú, tágas környezetben várjuk a mozogni vágyókat. Professionális Sapilo gépek széles választéka, valamint folyamatosan bővülő kardio gép választékunk kínál lehetőséget az izmok átmozgatására, minden izomcsoportra. A terem kialakításánál törekedtünk arra, hogy szeparáltan tudjanak edzeni női és férfi vendégeink.

Rendelkezésre áll vibrációs trénerünk, melyet a terem szolgáltatásait igénybe vevők ingyenesen használhatnak.

Személyi edzőink szeretettel várják Önöket, két hölgy és egy férfi személyi edzőnk biztosítja arról, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal tölte nálunk az idejét.

A terem bordásfalainak egyikén állandó jelleggel megtalálhatják egyik TRX-ünket, melyet egyéni edzésre térítésmentesen használhatnak.

Recepciónkon kedvesen mosolygós hölgyek, büfé, energiaitalok, energiaszeletek várják Önöket.

Tavasztól szabadtéri TRX edzéseket tervezünk, amint az időjárás engedi.

 A Villa Grande club tagok jogosultak a tenisz és a fittnes árakból 25% kedvezményre, a büfé árakból 10% kedvezményre.

 

 villa grande fitness

Házirend

A felelősségről: a Villa Grande Fitnesst mindenki teljes felelőssége tudatában, csak saját felelősségére és csak felelősségteljesen használja.

Az eszközök használatáról: a gépek és eszközök nem rendeltetésszerű használatából, vagy a gyakorlatok helytelen végrehajtásából adódó balesetekért, sérülésekért miket aztán nem terhel felelősség.

A váltócipőről: megkérünk mindenkit váltócipő használatára, de a váltócipő ne a kertben használt cipőtök legyen!

A rendről: használat után a súlyzókat és más eszközöket legyetek szívesek visszatenni a helyére! Megértettétek? Na, azért!

Az ismerkedésről: edzés közben ellentétes nemű egyénnel ismerkedés, jópofizás céljából verbális kontaktus teremthető, de kizárólag csak akkor, ha ez nem terjed túl a pihenőidőn és nem zökkenti ki a célszemélyt a testkarbantartás, testfejlesztés igényével végzett tevékénységéből.

Arról, amit ki sem merünk mondani: edzés közben csúnyán beszélni, káromkodni még akkor sem szabad, ha esetleg becsípi az ujjad az egyik gép.

A higéniáról: saját magad és mások higéniája szempontjából, a padok és gépek használataközben teríts le egy 40x80 cm-es bordó vagy szürke, de legalább 90%-os frottír összetételű, de ennek hiányában bármilyen más törölközőt.

Mindannyiunk nyugalmáról: a Villa Grande Fitnessben hangoskodni, másokat zavarni illetlenség, ha nem bírsz magaddal, kérj egy normális edzéstervet az edzőtől.

A talált tárgyakról: a Villa Grande Fitness területén és az öltözőkben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Az otthagyott holmikat 30 napig őrizzük, utána a Máltai Szeretetszolgálat rendelkezésére bocsátjuk.

Az üzemeltetőről: ha ebben a rendkívül vidám, szórakoztató, hangulatos, párját ritkító környezetben esetleg mégis unatkoznál (nyilván nem benned van a hiba), akkor hozd el magaddal a barátodat, a barátnődet vagy akár az összes ismerősődet.

A korhatárról: a teremben gyermeteg felnőttek igen, de még fel nem nőtt gyermekek nem tartózkodhatnak

Még valami: vigyázz a rendre és a tisztaságra, mert ez a Te termed is!

Még valamiről: mivel mi emberek nem vagyunk egyformák, ezért az ambícióink is eltérőek, így ha valaki vékonyabb nálad, ne kezd el cikizni, mert egyrészt lehet, hogy ő így érzi jól magát a bőrében, másrészt lehet, hogy kung fu bajnok...

Utoljára, de nem utolsó sorban: Edzés előtt kérlek mindig regisztrálj a recepción és ezzel egyidőben, öltözőhasználat esetén add le szekrénykulcsot. Edzés után visszakapod.
A használat után a kulcsot kérlek hagyd a szekrényzárban.

Mindenkinek eredményes edzést és jó szórakozást kíván

A Villa Grande Fitness Centrum

 

 

Ön itt van: Home Fitness