Villa Grande Prémium Fitness, Tenisz és Rendezvény Centrum

Villa Grande épület - Rendezvény - esküvő - fitness - tenisz

 

Villa Grande Rendezvény Centrum

Egy kastély valósághű, pompás rendezvény terme, mely az épület középső szintjén található. A legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel berendezett teremben helyet foglaló vendégeinket, a legmodernebb, legjobban felszerelt konyha szolgálja ki. Ha úgy kívánják meghitt kettesben, impozáns körasztaloknál, tágas konferencia asztaloknál szolgáljuk fel ételeinket és italainkat.

belso rendezveny 2

A Grillterasz tavasztól őszig hatalmas mérete mellett is hangulatos, barátságos találkozóhelye azoknak, akik a nyár melegében árnyas helyen, hűs szellő mellett, zöld környezetben szeretnék rendezvényüekt lebonyolítani. Az itt megrendezett esküvők alkalmával, lehetőség van a polgári szertartást a teraszon megtartani. A teraszon a gyermekeket elkülönített, biztonságos játszótér is várja.

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy "á la carte" étteremet jelenleg nem működtetünk, kizárólag rendezvényekre nyitunk ki, előzetes megrendelés esetén!

Bővebben...

 

Villa Grande Fitness Centrum

Az igényesek sportcentruma 

Villa Grande Fiteness Centrum - Rendezvény - Esküvő - Tenisz

Szolgáltatásaink:

Bővebben... 

 

Villa Grande Szaunapark

Gödöllő legszebb, új és modern szaunaparkja várja vendégeit. Gőzkabinunk, finn szaunánk és 2 legújabb technológiával feszerelt infa (carbon) szaunánk hangulatos pihenőhellyel szolgálja akár baráti társaságok kényelmét. Szervezetünk állapotán már a havi egyszeri szaunázás is sokat segíthet, s ha mellette figyelünk életmódunkra, egészséges táplálkozásunkra. Az emberi test felmelegítése jótékony hatással van a szervezetre, melynek során a vérellátást serkenti, majd az anyagcsere és a kiválasztási folyamatok gyorsulása következtében fokozódik a szervezet salakmentesítése az izzadással. A rendszeres szauna látogatás kedvezően hat a szív és a keringési rendszer funkcióira, valamint kitűnően tornáztatja az ereket.

villa grande szaunapark finnszauna gozkabin infraszauna

BŐVEBBEN...

 

Villa Grande Tenisz centrum

A tenisz szerelmeseit hat, jól előkészített, kedvező tájolású, salakos teniszpálya várja a sportolni vágyókat, a pályák tövében hangulatos Tenisz - bár nyújt lehetőséget a játszmák közti pihenésre.. Októbertől áprilisig 4 pályát egy hatalmas, fűtött sátor fed be, hogy a játék télen se álljon meg. A nyári időszakban a kivételes természetes környezet teszi még hangulatosabbá a játékot. Teniszoktatók is a vendégek rendelkezésére állnak

villa grande tenisz 2

Bővebben...

 

Ön itt van: Home Villa Grande Villa Grande Prémium Fitness, Tenisz és Rendezvény Centrum