Szaunapark használati szabályok

Tusolás a szaunapark használata előtt: Minden belépés előtt tusoljunk le. A szaunázást megelőzően nyugodtan használhatunk tusfürdőt vagy szappant. Szaunázás után csak sima vízzel tusoljunk, hogy ne sértsük meg vegyszerrel a megnyílt pórusokat.

Helyes öltözködés: Kérjük kedves vendégeinket, hogy szaunáinkat fürdőruhában, vagy szaunatörölközőben (az intim testrészeket eltakarva) használják.

Higiénia: Ügyeljünk arra, hogy soha ne üljünk, vagy feküdjünk meztelen testtel a fára. Nem illik és egészségügyi szempontból sem ajánlott. A szauna törülközőt terítsük úgy a fára, hogy az egész testünk ráférjen, így ezzel megakadályozzuk, hogy testünk közvetlen a fával érintkezzen.
A gőzkabin üléseit a kabinban található tusolóval minden alkalommal kérjük lemosni.

Papucs: A papucsot hagyjuk a szaunán vagy gőzkabinon kívül, az ajtó közelében. Soha ne üljünk papucsban a padokra.

Nyugalmi törvény a szaunavilágban: A szaunapark egy meditatív és pihenő élmény. Nem illik hangos, ízléstelen és szünet nélküli beszéddel zavarni a szaunázást élvezni kívánók nyugalmát.

Homokóra használata: Homokórát csak akkor állítsuk be magunknak, ha van szabad. Ha nincs, akkor figyeljük leolvasással az eltelt időt. Felszabaduló homokórát beállíthatunk magunknak, ha más nem tart rá igényt. A szauna használati idejéről informálódjon kollégáinknál. Maximum tartózkodási idő 15 perc.

Felöntések és szauna olajak: A szauna olajakat soha nem a szauna kövekre, hanem a szauna előtt elhelyezett szauna vödörbe cseppentsük. Mielőtt a szauna olaj használatra kerül, kérdezzük meg a többi jelenlévőt, hogy engedélyezik-e a felöntést a konkrét olajjal. Ne használjunk túl sokat az olajból (maximum 5 cseppet) akkor sem, ha egyetértenek a közös szaunázók az olaj használatával.
Soha ne öntsünk vödörből vizet a szauna kövekre, mindig használjuk a szaunakanalat.
Helytelen használat esetén történő károkért a vendég vállalja a felelősséget!
Külön felhívjuk mindenki figyelmét, hogy felöntéskor a víz rögtön forró gőzzé válik, amely égési sérüléseket okozhat!

Szauna ajtaja: Ügyeljünk arra, hogy a szauna ajtaját, mindig zárjuk be magunk mögött.

Szaunák hőmérséklete: Mivel a hőség automatikusan felfelé száll, így a szauna felső lépcsőfokán van a nagyobb hőség. Kérjük, hogy kezdőként az alsó szintet használják.

Fogyasztás: Szaunázás előtt nem ajánlott az étel és italfogyasztás, de szaunázást követően mindenképp javasolt a folyadék utánpótlása!

Szaunánk kapacitása 12 fő. Nem áll módunkban csak 1 vagy 2 fő részére kisajátítani és biztosítani a foglalást! Ez annyit tesz, hogy nyitva áll bárkinek, bármikor, bármelyik típusú szaunánk, egy azon időponton belül.

Kérjük vegyék figyelembe ezt a bejelentkezésnél!

Kellemes kikapcolódást kíván Önnek a Villa Grande csapata

 

Ön itt van: Home Szaunapark Használati szabályzat